top of page

ABOUT ME

50301881_743262729387028_685310521828075

BEHIND THE LENS

Mijn interesse voor fotografie begon bij het zien van de film Blow-Up van Michelangelo Antonioni toen ik 16 jaar was. Na het aanschaffen van een eerste analoge camera groeide de fascinatie snel en schreef ik mij in voor een 4 jaarse avondcursus fotografie. Na het behalen van mijn diploma heb ik nog eens 6 jaar avondles gevolgd aan de stedelijke academie om me verder te specialiseren.

Het winnen van enkele wedstrijden stelde mij in staat om ook steeds beter materiaal aan te schaffen en mijn passie verder uit te diepen. Hoewel fotografie mij een enorme voldoening schenkt, heb ik er nooit mijn beroep van gemaakt. Mijn werk bij de lokale politie Antwerpen gaf mij voldoende vrijheid om van mijn hobby te genieten.

 

Vrouwelijke modellen hebben in mijn werk steeds centraal gestaan. Bij studio opnames krijgen de modellen een grote vrijheid in het poseren. Met modellen zonder ervaring probeer ik zoveel mogelijk op locatie te werken. Dat stelt hen blijkbaar meer gerust en vergroot hun zelfvertrouwen. 

bottom of page